Home

wereldwinkel veghel

Welkom op de website van de wereldwinkel Veghel. Op deze site houden wij u op de hoogte van al onze acties. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘Nieuws’.

De wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze produkten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producent – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij.

Wereldwinkels zijn bijzondere cadeauwinkels waar je produkten kunt kopen uit niet-westerse culturen. Koffie van boeren uit Tanzania, lieve knuffels uit Sri Lanka en trendy sieraden uit India, maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. En je vindt er smakelijke levensmiddelen, zoals koffie, thee, sauzen en wijn. Koop je iets in één van de 400 wereldwinkels in Nederland dan bevorder je de eerlijke handel en steun je de ontwikkeling van zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren op het zuidelijk halfrond.

De wereldwinkel in Veghel bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. De winkel wordt, zoals de meeste wereldwinkels in Nederland, gerund door vrijwilligers. In de winkel zijn leuke cadeau’s te koop in verschillende prijsklasses, zodat er voor iedereen wel wat bij zit.

U vindt de winkel aan de Meijerijgaarde 35, 5461 KA Veghel

Openingstijden:

  • maandag                 gesloten
  • dinsdag                   09.45 uur tot 17.00 uur
  • woensdag               09.45 uur tot 17.00 uur
  • donderdag              09.45 uur tot 17.00 uur
  • vrijdag                     09.45 uur tot 20.00 uur
  • zaterdag                 09.45 uur tot 17.00 uur

Voor meer informatie kunt u ons schrijven of bellen:

  • Tel.: 0413-351251
  • E-mail: wwveghel@freeler.nl

MEDEDELINGEN:

Vanwege onderhoud aan ons kassasysteem zijn wij vrijdag 27 december al om 17.00 uur gesloten.

Ook op zaterdag 28 december is de winkel de hele dag dicht.

Dinsdag 31 december zijn wij er weer helemaal voor u. Wij kunnen u dan, zoals gebruikelijk, optimaal van dienst zijn met allerlei Fair Trade cadeau artikelen en snuisterijen.